Jan en Alleman

Jan en Alleman

Theatershow Jan en Alleman  Je komt zintuigen tekort!,

Op het snijvlak van kleinkunst en nederpop strooit de band Jan en Alleman uit Helmond goed in het gehoor liggende Nederlandstalige muziek over je uit. Niet alleen de nieuwe, titelloze cd getuigt daarvan, ook, of wellicht wel júist in hettheater trakteer je je zintuigen op een ontroerende mix van pakkende muziek en trefzekere teksten.

Frontman Jan Vriends pakt uit met een weloverwogen mix van positieve vrolijkheid en de minder geslaagde momenten in het leven. De titels van de liedjes lopen uiteen van ‘Ontbijt op bed’ en ‘Zomerzon’ tot ‘Seizoenen’ en ‘Kleine indiaan’. Fris geproduceerde en gearrangeerde liedjes, geschikt voor jong en oud. De thema’s van de teksten zijn universeel, ze raken iedereen. Een voorstelling van Jan en Alleman treft je in je hart. Je verlaat het theater met een brede glimlach.

De band bestaat stuk voor stuk uit hart en zielmuzikanten diede juiste mix bezitten van gepaste bescheidenheid en een onnavolgbare geldingsdrang om je een bijzondere avond te bezorgen. Aan de hand van de liedjes en de verhalen van Jan Vriends over wat ‘thuis’ is en waar je ‘thuis hoort’ ontstaat er een magische avond die ieder theater omdoopt tot een regelrechte vermaakplek. Nog los van de visuele ondersteuning van verschillende kunstenaars. Je komt zintuigen tekort.

 

reserveren mogelijk. Entree €5.00 pp